VaneCoaching

VaneCoaching hjælper dig med at skabe varige vaner gennem hands-on værktøjer og strategier, tilpasset til din hverdag. Få støtte til personlig udvikling.

Om Personlig VaneCoaching

Når du investerer i et vanecoach-forløb, arbejder vi med hvordan du skal gøre noget anderledes og ikke med hvad du skal gøre anderledes. Viden alene om at vi f.eks. bør være fysisk aktive eller spise flere grøntsager eller skal huske at bruge tandtråd, resulterer ikke automatisk i handling. Og her kan vanecoaching skabe bro mellem den viden og handling.

Du får du hands-on og konkrete værktøjer til at gøre dit mål overskueligt og tilpasset til dig og din hverdag, så du ikke skal indordne dig en masse regler og “du-burde-gøre-tanker”.

Jeg bygger min vanecoaching op om 2 principper;

  1. autonomi/ selvbestemmelse

  2. følelsen af at have ressourcer

Hvad får du ud af VaneCoaching?

Med vanecoaching får du redskaber og strategier til at komme igang med f.eks. træning/bevægelse eller skabe nye madvaner og til vigtigst at alt at, vedligeholde den nye vane på den lange bane.

Hvordan foregår mine VaneCoach sessioner?

I mine sessioner består min værktøjskasse af coaching, sundhedspsykologi, ACT (acceptance and commitment therapy), compassion fokuseret terapi og elementer fra narrativ terapi, kognitiv adfærdsterapi og Den motiverende samtale. Min tilgang til mine klienter er altid, at du er eksperten på dig og dit liv og jeg er eksperten på min faglighed, og sammen finder vi den rette vej for dig.

Priser og varighed for VaneCoaching

Varighed: 60 min.

Pris: 750 DKK.

Du kan også vælge at købe et klippekort og spare penge

4 sessioner: 2.900 DKK

8 sessioner: 5.600 DKK

Skal vi tage en snak?

Adresse

Frederiksbro Allè 104, 4.TV

3400 Hillerød

Telefon

+45 22 59 49 03

Email

kontakt@mentalro.nu

Social
Fødselsklar.dk er en del af MentalRo - Udviklet af Onèvo ApS · Alle rettigheder forbeholdes.