Camilla Holsted, Doula og Personlig træner

Jeg hedder Camilla Holsted, er født i 1994 og er mor til 2 banditter på hhv. 5 og 8 år. Jeg er opvokset i Hillerød, Nordsjælland, hvor jeg bor i en helt nybygget lejlighed med udsigt over byen og Frederiksborg slot. Jeg har selv formet min karriere gennem tiden og er uddannet personlig træner, Vanecoach, recovery mentor, psykomotorisk terapeut (igangværende), fødselsterapeut (igangværende)

Camilla Holsted

Tryghed og omsorg

Forberedelse og viden

Balance krop/sind

Støtte til dig/jer

Hvorfor mig?

Mig som doula

Jeg har et brændende hjerte for at bidrage til, at så mange kvinder og par som muligt, får den bedste graviditet, fødsel og start på forældreskabet. Jeg er dybt fascineret af fødslens fysiologi og de forskellige faser, den bevæger sig igennem samt de fysiske og mentale forandringer vi gennemgår, når vi er gravide, føder og bliver forælder. Generelt er jeg vildt fascineret af, hvad kroppen kan og hvad den gør, når den er gravid og føder et barn.

Jeg tror på, at når vi næres med ro, omsorg, tryghed og ikke mindst viden, skabes der balance mellem krop og sind og det giver os mulighed for at træffe gode beslutninger under graviditet, fødsel og tiden efter. Netop dette, har jeg stor interesse i at bidrage med, for dig/jer.

Der er mange veje til Rom og derfor er der ikke noget rigtigt og forkert - jeg støtter, vejleder og informerer dig/jer lige præcis dér, hvor der er brug for det. Alle er velkommen hos mig og jeg skræddersyr hvert enkelt forløb, efter hvad der ønskes. Så uanset om du skal føde på hospitalet, hjemme eller har andre, alternative ønsker, så er jeg der for dig og din partner. Ønsker du at føde med eller uden medicinsk smertelindring eller skal dy føde ved planlagt kejsersnit, så er jeg der og støtter op om dit/jeres valg.

Fødselsterapeut

v. Fødselsterapeuten ApS. (Igangværende)

Ammevejleder

v. En ANDEN start

Professions bachelor i psykomotorik

v. Københavns profesionshøjskole. (Gennemført 4 semestre, pt. orlov)

Recovery mentor

v. Region Hovedstadens psykiatri

Madmentor

v. Marie Steenberger. Jeg har været mentortræner på uddannelsen 2022.

Kursus og workshop i træning under graviditet og efterfødsel

v. Fitness Institute

VaneCoach

v. Madroinstittutet. Jeg har tidligere været coachtræner på 2 hold i 2020.

Narrativt kursus

v. Landsforeningen spiseforstyrrelser og selvskade

Personlig træner og kostvejleder (EREPS certificeret)

v. Fitness Institute 

Pilates instruktør

v. PilatesCph 

Adresse

Frederiksbro Allè 104, 4.TV

3400 Hillerød

Telefon

+45 22 59 49 03

Email

kontakt@mentalro.nu

Social
Fødselsklar.dk er en del af MentalRo - Udviklet af Onèvo ApS · Alle rettigheder forbeholdes.