Udendørs trøningshold

Kom og vær en del af mit udendørs træningshold i Hillerød Centrum. Jeg tilbyder varieret helkropstræning til alle fitness-niveauer.

Velkommen til mine udendørshold!

Her er der plads til alle, uanset fitness-niveau og alder. Når du deltager på udendørsholdet har vi det sjovt, du får trænet hele kroppen, du bliver en del af et fællesskab og der er altid godt humør.

Træningerne består altid af en ledopvarmning og mobilitet, inden vi går videre til opvarmningen, som sammen med resten af programmet altid er forskelligt sammensat, fra gang til gang. Timerne indeholder også altid en styrke-del og en konditions-del.

Jeg lægger stor vægt på at alle føler sig velkommen og at alle kan deltage, også til trods for begrænsninger i form af f.eks. skader. Det betyder at jeg løbende i min undervisning, holder øje med alle mine deltagere og retter teknik samt tilpasser niveauet til den enkelte, hvis der er noget jeg skal tage højde for. På den måde, får man det største udbytte af træningen.

Jeg har altid musik og træningsudstyr med og vi træner i Hillerød centrum ved Frederiksbro. Vi træner 3 gange i ugen på følgende dage og tidspunkter:

Tirsdag kl. 17.30

Torsdag kl. 17.30

Lørdag kl. 09.30

Priser og varighed for udendørs træningshold

Varighed: 55 min.

Pris: 250-480 kr.

Betal kun for den træning, du er til. Køb et klippekort hvor du kun bruger klip, når du har været til træning.

5 klip 250 kr

10 klip 480 kr

Skal vi tage en snak?

Adresse

Frederiksbro Allè 104, 4.TV

3400 Hillerød

Telefon

+45 22 59 49 03

Email

kontakt@mentalro.nu

Social
Fødselsklar.dk er en del af MentalRo - Udviklet af Onèvo ApS · Alle rettigheder forbeholdes.