Om mine Doulaforløb

Som din Doula i Hillerød og Nordsjælland, tilbyder jeg kontinuerlig følelsesmæssig, fysisk og mental støtte før, under og efter fødslen.

Hvad kan du forvente af et doulaforløb, med mig?

Når du vælger et doula forløb, er det mit mål at du og din partner får støtte, vejledning og forberedelse, og dermed føler jer fødselsklar fra A-Z. Som din doula vil jeg være tilgængelig under graviditeten, ved selve fødslen og hvis det ønskes, kommer jeg efter fødslen på barselsbesøg.

Er du solomor?

Har du taget valget om at være solomor? Så står du måske i en endnu mere sårbar situation, end det allerede er når man er gravid og skal være forælder. Der er mage tanker, følelser og praktiske gøremål og her kan det være rart og trygt, med en ekstra støtte og hånd i processen. Den ekstra støtte og hånd, vil jeg gerne være for dig. Det vil være mig en ære at, følge dig tæt og hjælpe dig på din vej mod moderskabet. Nedenfor, kan du læse hvad jeg kan tilbyde som doula og har du brug noget, som jeg ikke har beskrevet herunder, så tøv ikke med at kontakte mig for en snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Fødselsforberedelse og støtte under graviditeten

Mine besøg før fødslen vil forberede jer til fødslen gennem fødselsforberedelse, samtaler og udarbejdelse af fødeplan. Dette er for at skabe så meget tryghed, ro og tillid til processen, når du skal føde.

Både du og din partner får redskaber til at forberede jer mentalt, fysisk og følelsesmæssigt til fødslen. Derudover får I redskaber til at styrke din partners rolle under fødslen samt jeres relation til hinanden. Dette gør jeg gennem bl.a. vejtrækningteknikker, afspænding, visualiseringer, rebozo, akupressur, manuel afspænding og refleksionsøvelser.

Under og efter fødslen

Når jeg deltager i jeres fødsel, fungerer jeg som en personlig støtte og sørger for at skabe en tryg og rolig atmosfære omkring dig og din partner. Jeg kan aflaste din partner og hjælpe med f.eks. rebozo og akupressur samt støtter undervejs med opmuntring, rådgivning og samtaler ved behov. Derudover kan jeg fungere som et formidler mellem par og jordemoder, hvis jordermoder f.eks. skal handle hurtigt.

Når I er kommet hjem med jeres baby, kan jeg komme hjem til jer og vil her støtte med samtaler, efterfødselspleje og ammeetablering. Det vigtigste er at, I føler jer i trygge hænder, føler jer styrket og klædt godt på gennem hele processen. Jeg ønsker at skabe de bedste forudsætninger for at, I få den bedste fødsel ud fra jeres ønsker og behov, på baggrund af forberedelse, konkrete værkstøjer og viden.

Kontakt mig endelig og få mere information eller en uforpligtende snak

Du kan vælge mellem Doula basis eller Doula Delux pakken eller Byg dit doula forløb

Kemi-møde

Inden vi indgår i et samarbejde med hinanden og uanset hvilken pakke du/I vælger, tager vi en uforpligtende snak, hvor vi afstemmer forventninger og snakker om dine/jeres behov og ønsker for den gode fødsel samt hvordan jeg kan støtte jer, bedst. Dette kan både foregå fysisk i Hillerød eller telefonisk.

Varighed: 30 min.

Pris: Dette er gratis.

Praktisk information

Jeg dækker Hillerød, København og Nordsjælland.

Transportomkostninger ifbm. fødsel, som ikke er på Nordsjællands Hospital aftales ved indledende samtale.

Ved barselsbesøg mere end 15km fra Hillerød, vil der tillægges transportudgifter, som aftales ved indledende samtale

Hvis fødselsforberedelse ønskes afholdt i eget hjem, vil transportudgifter blive tillagt og aftalt ved indledende samtale

Går du i fødsel før min "på kald periode" vil jeg gøre hvad jeg kan, for at nå med til fødslen. Kan dette ikke lade sig gøre, skal det fulde beløb dog stadig betales

Skal vi tage en snak?

Adresse

Frederiksbro Allè 104, 4.TV

3400 Hillerød

Telefon

+45 22 59 49 03

Email

kontakt@mentalro.nu

Social
Fødselsklar.dk er en del af MentalRo - Udviklet af Onèvo ApS · Alle rettigheder forbeholdes.