Træning for gravide

Få et individuelt tilpasset træningsforløb for gravide, der fokuserer på tryghed og personlig udvikling. Fra yoga til styrketræning.

Gør kroppen klar til at gennemgå en fødsel

Det er meget som skal gøres og forberedes inden en fødsel. Udover fødselsforberedelse, hvor du forbereder dig mentalt og praktisk til fødslen, er det også vigtigt at forberede kroppen - og det kan du gøre, ved at holde den aktiv.

Der er heldigvis mange veje til Rom og jeg tror ikke på at, træning er begrænset til en bestemt form, sportsgren, tid eller antal gange om ugen.

Det handler om, hvad du synes er sjovt, at du faktisk får trænet og hvad der fungerer ind i din hverdag.

Når du træner som gravid, hjælper du kroppen med at forbedre din udholdenhed, hvilket er essentielt når den skal gennemgå en fødsel. Derudover beskytter du din krop, dine led og dit bækken ved at styrke kroppens muskulatur og en stærk krop, kan være med til at mindske graviditetsgener.

Med mig som personlig træner, får du et individuelt tilpasset forløb, som kan bruges i alle trimestre af din graviditet og til lige det mål, du ønsker. Træning og bevægelse er en vigtig faktor for vores sundhed - også når man er gravid - og du behøver ikke være vant til at træne inden, for at begynde i graviditeten.

Men hos mig, behøver træning ikke se ud på en bestemt måde. Når jeg træner gravide, kan det se ud på mange måder og det vigtigste er, at vi tilpasser træningen til din graviditet og at du føler dig tryg samt har det sjovt.

Det er ikke farligt at hverken styrketræne eller løbe under din graviditet. Det vi skal have for øje er at, intensiteten af træningen bliver tilpasset din graviditet og krop.

I bund og grund, handler det om at lytte til din krop og navigere efter den, og så længe du har det godt i din graviditet, skal du ikke være nervøs for at træne. Og jeg er der til at støtte dig, hele vejen.

Vær OBS på, at undgå motionsformer hvor der er risiko for fald eller stød på maven - især når den begynder at vokse. Ridning, ski, skøjter, kampsport, kontaktsport og ekstremsport bør derfor undgås.

På et personlig træningsforløb hos mig, kan vi arbejde med:

  • Styrketræning
  • Konditionstræning
  • Funktionel træning (cross-agtigt)
  • Yoga og pilates
  • Træning af kropsbevidsthed, mobilitet og bevægelse med afsæt i dine kropslige ressourcer

Priser og varighed for træning for gravide

Varighed: 55 min

Pris: 500 DKK *

Inden vi indgår i et samarbejde, vil der altid være en indledende samtale på 30 min., som er gratis. * Ved opstart af træningsforløb hos mig, vil der være et engangsbeløb på 150 kr. og første session vil derfor koste

Pris: 650 DKK

Du kan også vælge at købe et klippekort og spare penge:

4-turs klippekort: 1.935 DKK

8-turs klippekort: 3.750 DKK

Skab gode træningsvaner eller kom i gang via VaneCoaching

Vil du gerne igang med at træne eller få skabt gode træningsvaner? Jeg tilbyder at kombinere personlig træning med vanecoaching og her vil et forløb bestå af både træning og vanecoach-samtaler.

Priser og varighed for VaneCoaching ifbm. træning for gravide

Varighed: 60 min

Pris: 600 DKK *

Skal vi tage en snak?

Adresse

Frederiksbro Allè 104, 4.TV

3400 Hillerød

Telefon

+45 22 59 49 03

Email

kontakt@mentalro.nu

Social
Fødselsklar.dk er en del af MentalRo - Udviklet af Onèvo ApS · Alle rettigheder forbeholdes.