Fødselsforberedelse

Forbered dig og din partner til fødslen med mit fødselsforberedelseskurs. Lær en masse om graviditet, fødsel og hvordan I kan forberede jer bedst muligt.

Om Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse kan gøre en forskel. Det er en god idé at forberede sig til sin fødsel, da en fødsel både er en stor og vigtig livsbegivenhed samt det kan hurtigt blive et ukendt land, at befinde sig i - også selvom man har født før.

En fødsel er uforudsigelig og derfor er det en god idé at have tillært sig viden og teknikker, undersøgt forventninger og taget stilling, på et informeret grundlag. Dette gælder for både den fødende og hendes partner.

Jeg bruger en del energi på at neutralisere frygt for fødslen ved bl.a. at arbejde med smerte, psyken og kropsterapi. På den måde, kan du nemmere håndtere frygten og overvinde den. Og skulle du alligevel ende med at frygten på et tidspunkt tager over, er du (og din partner) klædt på til at, vende tilbage til en tryg og afspændt krop.

Noget der også fylder meget i min fødselsforberedelse, er partnerens rolle. Her får I hands-on værktøjer og strategier, som gør partneren i stand til at støtte under graviditeten, fødslen og i den første tid med baby. Der fødes ikke kun en baby, der fødes også to forældre og I skal sammen forsøge at skabe den fødsel, I ønsker.

Fødselsforberedelse hos mig foregår 1:1 (eller 1:2) og består af både teori og praksis.

Privat fødselsforberedelse i dit/jeres hjem, forløber over 2 gange à 2 timers varighed. Læs mere her

Skal vi tage en snak?

Adresse

Frederiksbro Allè 104, 4.TV

3400 Hillerød

Telefon

+45 22 59 49 03

Email

kontakt@mentalro.nu

Social
Fødselsklar.dk er en del af MentalRo - Udviklet af Onèvo ApS · Alle rettigheder forbeholdes.